|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Sébastien C. Whisper 5. Sınıf

RPG Puanı:  Mesaj Sayısı: 1058 Yaş: 18 Savaş Tarafın: Chiarore Sua Guardia Rp Partneri: Rolande this is my angel ....! This is not lie this is really En Belirgin Özellik: Kıskanç Asa: Ateşin Soğukluğu Ruh Halin:  Kayıt tarihi: 23/07/09
Galleon Galleon: 10 Patronus: Seçilmedi
 | Konu: Geri: Üsttekine İltifat Et 8) Çarş. Eyl. 02, 2009 8:44 pm | |
| cici kız cici _________________  Bağlanmayacaksın bir şeye öyle körü körüne o olmazsa yaşayamayacağım demeyeceksin yaşarsın çünkü .. Çok sevmeyeceksin o az severse daha kırılrsın genellikle o daha az sever . Even though it hurts but I never back return .Idon't know I was doing when suddenly we fell aprt Iwas sad but I'm Alrady CURSED. Belki yanlıştı ama kimse unutmamalı büyük bir yanlış için ufak bir yanlış önemsizdir.. |
|
 | |
Evelyn Sydneé Cole Kehanet Profesörü-Baş Vampir

RPG Puanı:  Mesaj Sayısı: 607 Yaş: 12 Savaş Tarafın: DeathEaters Rp Partneri: My Soul Twin, William.. En Belirgin Özellik: Ölümsüzlük^^ Asa: Asa ? Pek ihtiyaç duymuyorum ve zaten kullanamıyorum.. Ruh Halin:  Kayıt tarihi: 14/06/09
Galleon Galleon: 750 Patronus: Biraz saçma değil mi ?
 | Konu: Geri: Üsttekine İltifat Et 8) Cuma Eyl. 04, 2009 10:53 am | |
| Ahh ahh, ünlsüne bayılırım ! |
|
 | |
Luna Nyks LeDarc Gryffindor Sınıf Başkanı&2. Sınıf

RPG Puanı:  Mesaj Sayısı: 220 Yaş: 13 Savaş Tarafın: Şu an Aydınlık... Rp Partneri: Yok En Belirgin Özellik: ~~Gizemli~~ Asa: Söğüt ağacı,veela saçı,22 santim ve esnemez Ruh Halin:  Kayıt tarihi: 25/07/09
Galleon Galleon: 10 Patronus: Aslan
 | Konu: Geri: Üsttekine İltifat Et 8) Cuma Eyl. 04, 2009 4:18 pm | |
| Sen bu forumdaki en tatlı vampirsin. kıyak söz...  |
|
 | |
William James Dvorska SYB Profesörü-Ravenclaw Bina Sorumlusu

RPG Puanı:  Mesaj Sayısı: 442 Yaş: 15 Savaş Tarafın: karanlık o.O Rp Partneri: Evelyn Is My Baby En Belirgin Özellik: Sinsiyim ben sinsiyim Asa: yirmi beş cm. Sarmaşık Kötülük Ruh Halin:  Kayıt tarihi: 05/07/08
Galleon Galleon: 360 Patronus: Yılan
 | |
 | |

RPG Puanı:  Mesaj Sayısı: 607 Yaş: 12 Savaş Tarafın: DeathEaters Rp Partneri: My Soul Twin, William.. En Belirgin Özellik: Ölümsüzlük^^ Asa: Asa ? Pek ihtiyaç duymuyorum ve zaten kullanamıyorum.. Ruh Halin:  Kayıt tarihi: 14/06/09
 | Konu: Geri: Üsttekine İltifat Et 8) Paz Eyl. 20, 2009 11:55 am | |
| ne desem kieee xD ünlü için; Yakışıklı, karizma, tatlı ve çekici xD, kendisi ; bayılıyorum ona xD rp'lerindeki yazım hatalarını Word'den düzeltse tam süper olcak xD |
|
 | |
Charlotte Heaven Moreau Hufflepuff Sınıf Başkanı&4. Sınıf

RPG Puanı: Mesaj Sayısı: 49 Savaş Tarafın: Tarafsız? Rp Partneri: Henüz, yok. Peme piliz. xD En Belirgin Özellik: Asalet. Asa: Almadım. Ruh Halin:  Kayıt tarihi: 08/10/09
 | |
 | |

| Konu: Geri: Üsttekine İltifat Et 8) Ptsi Ekim 26, 2009 1:04 pm | |
| Hill'm beybim yeni adminciğimiz ünlüsü taş xD |
|
 | |
Charlotte Heaven Moreau Hufflepuff Sınıf Başkanı&4. Sınıf

RPG Puanı: Mesaj Sayısı: 49 Savaş Tarafın: Tarafsız? Rp Partneri: Henüz, yok. Peme piliz. xD En Belirgin Özellik: Asalet. Asa: Almadım. Ruh Halin:  Kayıt tarihi: 08/10/09
 | |
 | |
scarletwolf

RPG Puanı:  Mesaj Sayısı: 9 Savaş Tarafın: karanlık taraf En Belirgin Özellik: saçlarının uzun olması Asa: tek boynuz kılı mürver asa Ruh Halin:  Kayıt tarihi: 27/01/10
Galleon Galleon: 10 Patronus: yılan
 | Konu: Geri: Üsttekine İltifat Et 8) Perş. Ocak 28, 2010 7:06 pm | |
| |
|
 | |
|